Porto Francosse tuleb Workland Estonia seni suurim jagamismajanduse põhimõttel tegutsev täisteenusbüroo ja koostöötamiskeskus
05.03.2019

Porto Franco ja Workland Estonia allkirjastasid lepingu, mille järgi tuleb ehitatavasse Porto Franco keskusse jagamismajanduse põhimõttel tegutseva täisteenusbüroo ja koostöötamiskeskuse Workland Estonia seni suurim keskus Eestis. Worklandi uus keskus avatakse Porto Francos koos keskuse valmimisega 2020. aasta sügisel.

„Nõudlus Worklandi paindlike lahenduste järele on jõudsalt kasvamas: näeme, et meie kliendid on avastanud enda jaoks meie poolt pakutava selge lisaväärtuse,“ sõnas Workland Estonia asutaja ja tegevjuht Indrek Hääl. „Porto Francost kujuneb paari aasta pärast uus linna süda – lähedus merele ja vanalinnale, hea ligipääsetavus nii ühistranspordi kui ka autoga ja ilus arhitektuur teevad siinsest kvartalist peagi tõelise magneti.Workland Porto Franco saab hetkeseisuga olema meie Tallinna suurim, ligi 2500 ruutmeetri suurune kahel korrusel paiknev keskus“.

Worklandi kontseptsioon sobib nii vabakutselistele ja väikestele ettevõtetele, kellel pole vajadust omada kontoripinda ega ka -sisustust, aga ka suurematele korporatsioonidele, kes hindavad paindlikkust ja täisteenusbürooga kaasnevat mugavust. Indrek Hääle sõnul hoolitseb Workland inspireerivates töökeskkondades oma liikmete igapäevase heaolu eest, et ettevõtted saaksid keskenduda oma põhitegevusele. „Lisaks privaatkontoritele saab meie keskustes töötada ka avatud planeeringuga koostöötamisalades. Samuti on meie keskustes mugavustega ühiskasutatavad alad ning seminari- ja koosolekuruumid, mida saavad sündmuste ja koosolekute korraldamiseks rentida ka ettevõtted, kes Worklandis igapäevaselt ei tegutse. Liikmetele korraldame regulaarselt ka hariva ning meelelahutusliku sisuga üritusi. Ning kohvimasinas on alati piima!“ lisas Indrek Hääl.

„Porto Francost tuleb mugav, kesklinlik ja moodne multifunktsionaalne keskus. Meie jaoks on kiiresti arenev 2500 ruutmeetrise üüripinnaga Workland üks suuremaid üürnikke,“ sõnas Porto Franco OÜ juhatuse esimees Rauno Teder. „Workland on Eesti ettevõte ja nende kontseptsioon on üsna ainulaadne: bürooklientidele pakutakse täisteenust, kus üürnik ei pea mõtlema büroo tegevuse korraldamisele, vaid saab tegutseda keskkonnas, kus kõik vajalik on juba olemas. Seeläbi saavad arenevad ettevõtted tagada nende kasvuks vajaliku üüripindade kasutamise paindlikkuse.“

„Worklandi näol saame me pakkuda Porto Francos üüripinda ka kõige väiksematele nn kahemehefirmadele, me saame rahuldada alla 100 ruutmeetri suuruste üürnike üüripindade ja lühiajaliste üürnike soove. See toob kindlasti Porto Francosse uusi start-up’e, alustavaid ja innovaatilisi ettevõtteid, kes leiavad siit eest inspireeriva töökeskkonna,“ lisas Rauno Teder.

Workland on 2016. aastal asutatud ja kiiresti laienev täisteenusbüroo ja koostöötamiskeskuste operaator, millel on tänaseks kokku 5 edukalt tegutsevat keskust üle Batlikumi. Workland on 2020. aasta lõpuks avamas uusi keskusi koguinvesteeringutena 4,5 miljonit eurot. 2020. aasta lõpuks hakkab kokku olema rohkem kui 10 Worklandi keskust.

Worklandi missiooniks on pakkuda inspireerivaid tööruume paindlikel tingimustel koos professionaalsete tugiteenuste ning ettevõtte kasvamist toetava kogukonnaga. Worklandi on oodatud nii vabakutselised, iduettevõtted kui ka suuremad ettevõtted – kõik, kes hindavad paindlikkust, inspireerivat töökeskkonda ja toetavat kogukonda.

Tallinna senised keskused asuvad aadressidel Hobujaama 4 (Workland Hobujaama) ja Pärnu mnt 12 (Workland Vabaduse).

Workland koostöötamiskeskus Vabaduse

Workland koostöötamiskeskus Hobujaama