Advokaadibüroo Sorainen kolib uudse bürookontseptsiooniga Porto Francosse
26.03.2019

Advokaadibüroo Sorainen ja Porto Franco sõlmisid üürilepingu, mille alusel kolib Sorainen 2020. aasta sügisel selleks ajaks valmiva Porto Franco keskuse uudse büroolahendusega ruumidesse. Soraineni üüritava pinna suurus on ca 1670 m2. Tehingut nõustas Colliers Eesti.

„Nõustame igapäevaselt ettevõtteid äriõiguse vallas ning meie büroo eripära on, et meie Eestis, Lätis, Leedus ja Valgevenes asuvad kontorid teevad tihedat koostööd ning toimivad igapäevaselt ühe ühtse tiimina. Ühtlasi on meie advokaadid tihti kaasatud regiooni suurimatesse tehingutesse, mis eeldab suurt pühendumist ja efektiivsust. Seetõttu vajame tööruume, mis toetaksid meie tihedale koostööle orienteeritud organisatsioonikultuuri ning teisalt looksid mõnusa õhkkonna nii meie oma inimestele kui ka klientidele, kes meid külastavad,“ ütles Eesti suurima advokaadibüroo Sorainen Eesti kontori juhtivpartner Toomas Prangli. „Meie kontor on pidevalt kasvanud, mistõttu on üks põhjus kolimiseks ruumipuudus, kuid teine ja palju olulisem vajadus on, et uued ruumid toetaksid meie tiimitööl ning töötajate heaolul põhinevat organisatsioonikultuuri.“

„Porto Francole on see suur tunnustus, et Eesti üks esinduslukumaid ja mainekamaid advokaadibüroosid meile kolib – mereäärne asukoht on kindlasti neile inspiratsiooniks,“ sõnas Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder. „Porto Francoga sünnib Tallinna uudne ettevõtlus- ja ärikeskkond: mere ääres, täiesti uus ning väga kvaliteetselt ehitatud. Meie juurde kolivatel büroodel on praegu võimalus kujundada oma pindu selliselt, et need annaksid parima võimaluse areneda ja kasvada. Büroo ei ole lihtsalt kabinet, laud ja tool, vaid läbimõeldud ja kvaliteetse sisekujundusega annab palju mõjutada nii töötajate meeleolu kui kogu organisatsiooni toimimist.“

Rahvusvahelised õigusväljaanded The Legal 500, Chambers Europe, Chambers Global ja IFLR1000 ning tehingute edetabeleid välja andev Mergermarket on arvanud Soraineni Balti riikide tippklassi büroode sekka. Eesti Advokatuuri juhatus andis 22. jaanuaril 2019 Soraineni Eesti kontorile üle advokatuuri kvaliteedijuhtimise tunnistuse (AKT).

Lisaks kõrgele professionaalsusele paneb büroo suurt rõhku organisatsioonikultuurile ning töötajate heaolule. Soraineni on tunnustatud büroona, kus naistel on hea töötada (Euromoney Legal Media Group, 2018). Vanempartner ja büroo asutaja Aku Sorainen on nomineeritud Eesti parimaks juhiks 2019.

Porto Franco arhitektuuri on teinud tunnustatud arhitektid Ott Kadarik ja Mihkel Tüür, maja ehitatakse LEED Gold standardite järgi. Porto Franco keskuse mere ning vanalinna lähedus pakub loomingulist ning inspireerivat miljööd. LEED on rahvusvaheliselt kõige laialdasemalt tunnustatud ja kasutatud keskkonnasäästliku ehitise programm. LEED Gold standardite järgi ehitatud maja vastab keskkonnasäästlikkuse, energiakasutuse, ehituse ja ehitusmaterjalide osas kõrgetele nõuetele.

Sorainen  on äriõigusele keskendunud advokaadibüroo, mis nõustab ühtse regionaalse meeskonnana kliente kõikides Balti riike ja Valgevene puudutavates äri- ja maksuõiguse küsimustes. Büroo Eesti, Läti, Leedu ja Valgevene kontorid tegutsevad ühtse õigusnõu andva ökosüsteemina. Regionaalse meeskonna liikmed ühendavad oma õigusteadmised kõikidest ärisektoritest ja õigusvaldkondadest üheks tervikuks, kus austatakse samu tööpõhimõtteid, allutakse ühisele kvaliteedijuhtimisele ja kus 200 advokaati ja maksuspetsialisti teadmisi jagab. Soraineni Eesti kontoris töötab ligi 100 inimest. Alates 1995. aastast on büroo olnud heaks partneriks kohalikele, regionaalsetele ja rahvusvahelistele ettevõtetele. Büroo siht on aidata klientidel oma äris edukas olla, et sel moel kasvatada üldist heaolu Balti riikides ja Valgevenes.

Advokaadibüroo Sorainen partnerid, vandeadvokaadid Allar Jõks ja Garri Ginter

Advokaadibüroo Sorainen kolib Porto Francosse